Havaijilainen kasvis- tai kanakookospata

Aurinkoa arkeen! Kookoksen pehmeys ja ananaksen makeus vievät trooppisiin tunnelmiin – niin helppoa Havaijin pata -ainesten avulla.

Ainekset

  • 1 pss Jalostajan Havaijin pata -aineksia
  • 4 dl vettä
  • 2 dl kookosmaitoa
  • 240 g maustamatonta Nyhtökaura™️ Nudea tai 300 g broilerinsuikaleita
  • 1 porkkana
  • 1/2 paprika
  • 1 tlk ananaspaloja tai n. 100 g tuotetta ananasta
  • Tuoreita yrttejä koristeluun

Valmistusohje

  • Kuutioi porkkana ja paprika. Paloittele ananas jos käytät tuoretta.
  • Kuumenna 4 dl vettä kattilassa, lisää pussin sisältö sekä kasvikset ja keitä hiljalleen n. 10 min silloin tällöin sekoittaen.
  • Lisää Nyhtökaura™️, kookosmaito sekä ananaspalat ja jatka keittämistä vielä 5 min.
  • Anna padan vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Koristele annos tuoreilla yrteillä, esim. korianterilla. Halutessasi kanapadan paista broilerinsuikaleet pannulla ennen pataan lisäämistä.