Havaijilainen kasvis- tai kanakookospata
Aurinkoa arkeen! Kookoksen pehmeys ja ananaksen makeus vievät trooppisiin tunnelmiin – niin helppoa Havaijin pata -ainesten avulla.
Ainekset
- 1 pss Jalostajan Havaijin pata -aineksia
- 4 dl vettä
- 2 dl kookosmaitoa
- 240 g maustamatonta Nyhtökaura™️ Nudea tai 300 g broilerinsuikaleita
- 1 porkkana
- 1/2 paprika
- 1 tlk ananaspaloja tai n. 100 g tuotetta ananasta
- Tuoreita yrttejä koristeluun
Valmistusohje
- Kuutioi porkkana ja paprika. Paloittele ananas jos käytät tuoretta.
- Kuumenna 4 dl vettä kattilassa, lisää pussin sisältö sekä kasvikset ja keitä hiljalleen n. 10 min silloin tällöin sekoittaen.
- Lisää Nyhtökaura™️, kookosmaito sekä ananaspalat ja jatka keittämistä vielä 5 min.
- Anna padan vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Koristele annos tuoreilla yrteillä, esim. korianterilla. Halutessasi kanapadan paista broilerinsuikaleet pannulla ennen pataan lisäämistä.